Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Golduck!~

Oh yeah....

7 posts in this topic

lawl ive bought 7 every day except 5 days (the first 2 days and i was gone for 3 days). thats 27 rounds - 5 = 22. 22 x 7 = 154 tickets. 154 x 7 = 1,078 points...

 

but i won twice so far. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought this thread was about the actual lottery, with cash. You guys are lame, get 18 already.

 

-=}N{=-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.